Lego yeni ürünlerle biz beyefendilerin aklını çelmeye devam ediyor. Kimimizin kendimiz kimimizin ise evlatlarımız için alıp keyifle yapacağı ve yapılırken izleyeceği yeni model ise Lego Creator 1960 Ford Mustang seti olacak.

Lego Creator 1960 Ford Mustang 1 Mart’ta çıkıyor

Klasik otomobiller arasında en bilinenlerden birisi olan 1960 Ford Mustang için hazırlanan Lego seti tam 1,470 parçadan oluşuyor ve 34 cm uzunluğunda. Aracı en iyi şekilde kopyalayabilmek için Ford ile yakın bir şekilde çalışan Lego özel parçalarla da dikkat çekiyor. Lego Creator 1960 Ford Mustang için lisans plakaları, turbo kompresör, arka spoyler, egzoz boruları, ön çene spoyler ve nitro oksit tankı detaylarına özen gösterilmiş.

Koyu mavi gövdesi ve beyaz yarış çizgileri, baskılı Mustang ızgara arması, GT amblemleri, 5 kollu jantlar ve kaput açıklığı ile tasarım detayları da had safhada diyebiliriz. Arka aksın yüksekliğini bile ayarlayabileceğiniz aracın tavan paneli çıkabiliyor, kapıları ve bagajı açabiliyor ve böylece içerideki detayları da görebiliyorsunuz. Hatta kaputu açarsanız V8 motor detaylarına da şaşıp kalabilirsiniz.

Lego Creator 1960 Ford Mustang 150 dolar fiyat etiketi ile 1 Mart tarihinden itibaren satışta olacak.