2018 Kainat Güzellik Yarışması birincisi Filipinli Catriona Gray olurken, ikinci Güney Afrikalı Tamaryn Green ve üçüncü ise Venezuelalı Sthefany Gutiérrez seçildi. Ülkemizde düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Miss Turkey Universe 2018 güzeli seçilen Tara Madelein De Vries katıldığı Kainat Güzellik Yarışması’nda dereceye giremedi.

2018 Kainat Güzellik Yarışması Tayland’da gerçekleştirildi

2018 Kainat Güzellik Yarışması’nda derece alamayan Tara Madelein De Vries, büyük finalin ardından Instagram sayfasında şu mesajı yayınladı:

“Beni bu yolculuğumda yalnız bırakmadığınız, desteklediğiniz için çok teşekkür etmek istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen ne varsa yaptım. Yanımda kimse olmadan en iyisini yapmayı denedim. Ülkemin sesi oldum! Bunu başarabildiğim için çok gurur duyuyorum kendim ile ama sizler olmadan bunu yapamazdım. Beni son 1 hafta gece gündüz demeden, yürekten destekleyen, sosyal medyada Miss Turkey farkındalığı yaratan sevgili takipçilerime teşekkürler. Bu kendim için de çok güzel bir yolculuk oldu. Ben yeniden kendimi keşfettim, yapabileceğimi düşünmediğin şeyleri yaptım ve başardım.”

Catriona Gray kimdir?

Yarışmaya Filipinler adına katılan Catriona Gray yarı İskoç, yarı Filipinli. Babası İskoç olan güzelin annesi Filipinli. 24 yaşındaki Filipinli Güzel, Avustralya’nın Cairns şehrinde doğdu ve 18 yaşındayken Filipinler’e yerleşti. Avustralya’dan Filipinler’e uçak bileti alabilmek için modellik yapmaya başlayan Gray modellik kariyerine başladı. ABD’nin Boston şehrindeki Berklee College of Music okuluna giden ve Müzik Teorisi alanında diploma alan Catriona Gray şarkıcılık da yapıyor.

2018 Kainat Güzellik Yarışması Catriona Gray