Beyefendiler Kulübü

2019 Yılının en çok kazanan aktörleri belli oldu

forbes 2019 en çok kazanan aktörler

Forbes tarafından 2019 yılının en çok kazanan aktörleri listesi paylaşıldı. Bu yıl zirvenin sahibi ise Amerikan güreşçiliğinden aktörlüğe transfer olan Dwayne “The Rock” Johnson oldu. Kendisi 1 Haziran 2018 ile 1 Haziran 2019 tarihleri arasında toplamda 84.9 milyon dolar kazanmayı başardı.

Jumanji: The Next Level için 23.5 milyon dolar gibi oldukça yüksek bir maaş alacak olan Johnson, HBO yapımı Ballers dizisinden de bölüm başına 700.000 bin dolar alacak. Ek olarak, Under Armour ile yaptığı anlaşmadan da iyi para kazandığı biliniyor.

Son olarak Avengers: Endgame filminde performans sergileyen Chris Hemsworth ve Robert Downey Jr. ise ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. Bu aktörler ise sırasıyla 74.6 ve 66 milyon dolar kazanmış. Hemsworth ayrıca, Hugo Boss ve TAG Heuer markalarından 7 haneli kazançlar elde ediyor. Downey Jr. ise beklenen filmleri The Voyage of Doctor Dolittle ve Sherlock Holmes 3 ile Çinli telefon şirketi OnePlus reklam kampanyası anlaşmasından kasasına sağlam bir miktar koyuyor.

Dördüncü sıraya geldiğimizde film başına 5-10 milyon dolar kazanan ve Tata Motors dahil 20 marka ile anlaşmaları bulunan Bollywood yıldızı Akshay Kumar bulunuyor. Kendisinin kazancı ise 65 milyon dolar. Beşinci sırada 58 milyon dolar ile Çinli dövüş sanatları ustası Jackie Chan bulunuyor. Altıncı sırada ise 57 milyon dolar ile Bradley Cooper ve Adam Sandler berabere kalmış durumda. Cooper’ın Rocket rolü ve A Star Is Born filmlerinden kazanç sağladığı belirtiliyor. Sandler ise Netflix projelerinden kazandı.

43.5 milyon dolar ile Chris Evans ve 41 milyon dolar ile Paul Rudd sekizinci ve dokuzuncu sırada. Captain America ve Ant-Man rollerinde izlediğimiz ikili de 2.796 milyar dolar gişe yapan Endgame’den nasibini almışa benziyor. Son olarak 35 milyon dolar kazanan Will Smith ise Netflix filmi Bright ve Aladdin adaptasyonundaki Genie rolüyle kasasını doldurdu.

Forbes listesine buradan erişebilirsiniz.

Exit mobile version