80. yıl şerefine 80 adet üretilecek 2019 Lincoln Continental Coach Door Edition ikonik öne açılan kapıları ile duyurulmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Continental lüks sedan üst seviye deneyim sunarken normal kapılı versiyonlara göre 40 bin dolar daha yüksek fiyata sahip. Aracın fiyatı ise 100 bin dolar civarında. Öte yandan, bu yüksek fiyata rağmen araçlar 48 saatte tükendi.

2019 Lincoln Continental Coach Door Edition tükendi

Lincoln 17 Aralık tarihinde duyurulan 2019 Lincoln Continental Coach Door Edition modelinin 80 adetlik sınırlı üretiminin 20 Aralık gününe kadar tamamen tükendiğini duyurdu. Şirket bu yüksek talebe bakarak 2020 model yılı için de sınırlı sayıda yeniden üretim yapacaklarını açıkladı. Görünen o ki bir kesin gerçekten de öne açılan kapıları bekliyormuş.

Lincoln son 28 yılın Aralık ayına göre en yüksek satış rakamını elde etme başarısını da göstermiş durumda. Ayrıca, satışların daha çok 40 yaş altına gerçekleştirildiğinin şaşırtıcı olduğu ifade ediliyor. Sadece ABD piyasasına sunulan ve Şubat ayında üretimine başlanacak araçların teslimatları ise Yaz aylarında gerçekleştirilecek.