Audi sonunda yeni nesil A3 Sedan için de perdeleri kaldırdı. İşte, büyük kardeşlerindeki agresif yeni stili benimseyen 2020 Audi A3 Sedan hakkında detaylar.

2020 Audi A3 Sedan özellikleri

2020 Audi A3 Sedan dışta daha büyük ızgarası, yeni far tasarımı ve kaslı çamurlukları ile sportif bir görünüme sahip. Ayrıca, yeni model daha uzun, daha geniş ve daha uzun olarak karşımıza çıkıyor ancak dingil aralığı ve bagaj kapasitesi aynı kalmış.

1.5 litre TFSI motor ile 147 beygir güç üretecek araçta 6 ileri manuel veya 7 ileri S tronic çift kavramalı şanzıman seçenekleri sunuluyor. 48 volt yarı hibrit sistem de ekstrası. 2.0 TDI dizel seçeneği ise aynı beygir gücü ve sadece 7 ileri S tronic şanzıman ile sunulacak.

Kokpitte de en yeni teknolojileri görmek mümkün. Müşterilere 10.25 inç gösterge paneli veya 12.3 inç Audi sanal kokpit seçenekleri sunuluyor. CarPlay ve Android Auto da bütünleşik olarak geliyor. Android akıllı telefonunuz ile aracınızı açmak, kilitlemek veya motorunu çalıştırmak da mümkün. İçeride malzeme kalitesinin de  arttığı görülüyor.

2020 Audi A3 Sedan fiyatı ve çıkış tarihi

Yeni A3 Sedan, yaz ayları içerisinde Avrupa pazarında çıkış yapacak. Fiyatlar ise benzinli için yurt dışında 29.800 eurodan başlıyor.

2020 Audi A3 Sportback detaylarına ise buradan erişebilirsiniz.