2020 Toyota Land Cruiser Heritage Edition, altmış yıldır aralıksız süregelen Land Cruiser üretimini onurlandırıyor. 2019 Chicago Otomobil Fuarı öncesinde tanıtılan modelin arka penceresinde yer alan eski tarz yazılmış Toyota Land Cruiser detayı bile dikkat çekmeyi başarıyor. Tabii ki daha fazlası var.

2020 Toyota Land Cruiser Heritage Edition özellikleri

60. yıla özel Toyota Land Cruiser Heritage Edition bronz 18 inç dövme BBS jantlara sahip. Bu jatların tam ortasında Toyota yazısı mevcut ve kesinlikle harika gözüküyorlar. Off-road odaklı olarak ise marşpiyer ve alt gövde yan kalıpları kaldırılıyor. Diğer değişiklikler ise görünüş odaklı gerçekleştiriliyor.

Modelde siyah aksanlı ızgara, ön farlar için karartılmış muhafazalar, sis farları için koyu krom alanlar ve yan aynalar için karartılmış görünüm sunuluyor. Heritage Edition için sadece siyah veya beyaz renk seçenekleri sunulduğunu da belirtelim. Kokpit ise tamamen siyah deri detaylarla kaplı. Bronz jantlara uygun olarak içerde bronz aksanlar da kullanılıyor. Koltuk, direksiyon kapılar, merkez ve konsol kısımları için de kontrast sağlanıyor.

5.7 litrelik V8 motor ve 8 ileri otomatik şanzıman ile dört çeker sürüş sistemi sunan 2020 Toyota Land Cruiser Heritage Edition bin 200 adet üretilecek ve yaz sonu itibarıyla satışa sunulacak. Fiyat bilgisinin ise çıkışa yakın paylaşılması planlanıyor.