Bentley kaslı SUV modelinde büyük tasarım değişiklikleri yapmış durumda. 2021 Bentley Bentayga ön ve arka tarafında şirketin mevcut tasarım diline uyum sağlıyor. Önde daha sportif bir görünüm dikkat çekiyor. Dah büyük ızgara ve akıllı LED matrix farlar cam eşya benzeri detaylandırma ile tamamlanmış. Tampon daha agresif bir gelişme gösterirken arkada ise kapsüllenmiş stop lambaları, bölünmüş egzoz boruları ve 20 mm daha geniş arka iz genişliği bulunuyor.

İçeride ise yeni merkezi konsol, yeni direksiyon, yeni kapı kaplamaları ve yeni koltuklar ile baştan aşağı geliştirilmiş. Arka koltuklar da artık havalandırma seçeneği sunulurken bacak boşluğunda da artış sağlanıyor. Koyu renk tonlu elmas fırçalanmış alüminyum döşeme seçeneği, tamamen yeni bilgi-eğlence sistemi, el işi Bentley kanat pano tasarımı, 10.9 inç ekran, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği, USB-C bağlantı noktaları, kablosuz şarj ve gömülü SIM diğer detaylar arasında.

Yeni Bentayga 542 beygir güç üreten hibrit 4.0 litre V8 ve W12 seçenekleri ile bu yılın sonunda piyasadaki yerini alacak.