İngiliz otomobil üreticisi Jaguar tarafından 2021 model F-Type resmi olarak duyuruldu. 2021 Jaguar F-Type ilk olarak 2020 model selefine göre çeşitli tasarım güncellemeleri ile dikkat çekiyor.

Otomobilin estetiğine yapılan dokunuşlar ile daha büyük ızgara, ince ve daha agresif farlar, yenilenen iki kanatlı motor kapağı, yanlarda modifiye edilmiş hava girişleri geliyor. Arka farlar ise tamamen elektrikli I-PACE modelindeki Chicane tasarımına geçiş yapıyor. Kokpit ise teknoloji güncellemeleri dışında genel olarak aynı kalmış. Artık 12 inç ayarlanabilir HD TFT gösterge grubu kullanılıyor ve grafikler özel olarak F-Type için tasarlanmış. Üç farklı ekran teması da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Başka bir 10 inç dokunmatik ekran ise Touch Pro bilgi-eğlence sistemlerinin kontrolüne yarıyor.

Yeni F-Type 4 silindir, 6 silindir ve 8 silindir seçenekleri ile 296 beygir, 380 beygir ve 575 beygir güç sunuyor. Hepsinde de standart 8 ileri şanzıman bulunurken SportShift vites seçimi ve direksiyondaki kontrollerle tam manuel kontrol elde edilebiliyor.

Şu an için 2021 Jaguar F-Type çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise bilgi paylaşılmıyor.