Beyefendiler Kulübü

Cehennem çocuğu sil baştan: İşte Hellboy ilk fragmanı!

Hellboy ilk fragmanı

Yepyeni bir başrol ve hikaye ile sil baştan başlatılan yeni Hellboy filmi için beklenen ilk fragman sonunda geldi. 18 yaş altı için uygun olmayan Hellboy ilk fragmanı ile merakımızı şimdiden ciddi anlamda cezbetmeyi başarıyor.

Hellboy ilk fragmanı yayınlandı

Bu defa başarılı Netflix dizisi Stranger Things ile ününe ün katan David Harbour tarafından canlandırılan Hellboy filmi, Neil Marshall yönetmenliğinde çekildi. Hellboy’un köklerine inmeyecek ancak nereden geldiğini yine bizlere anımsatacak hikayede, Cehennem Çocuğu çoktan insanların arasına karışmış olacak. Filmin başından itibaren ortaya çıkan olaylarla mücadele edecek Hellboy dünyanın sonundan insanlığı kurtarma misyonu üstlenecek. Ayrıca filmde, Hellboy’un aslında nereye ait olduğu sorusu da ön planda olacak. Fİlmde Milla Jovovich, Ian McShane ve Sasha Lane gibi isimlerin yer aldığını da belirtelim.

Daha önce Guillermeo del Toro’nun çektiği ve Ron Perlman’ın canlandırdığı Hellboy’dan farklı bir çizgide olacak yeni Hellboy filmi 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

Exit mobile version