Beyefendiler Kulübü

District 9 yönetmeni Neill Blomkamp Anthem Conviction ile heyecanlandırdı

Neill Blomkamp Anthem Conviction

District 9, Chappie ve Elysium gibi önemli yapımlara imza atmış olan yönetmen Neill Blomkamp Anthem oyunu için çektiği kısa filmle heyecan yarattı. EA Games ve geliştirici BioWare tarafından piyasaya sunulacak iddialı yapımın kısa filmi ise Conviction adını taşıyor ve oyundaki olaylardan onlarca yıl öncesini anlatıyor.

Neill Blomkamp Anthem Conviction kısa filmi ile heyecan yarattı

EA tarafından yapılan açıklamada, Conviction kısa filminde izleyicilerin oyundaki Fort Tarsis şehrinin ve burada yaşayan freelancer’ların gerçeğe dönüştüğünü göreceklerini belirtiyor. Ayrıca, Bu freelancer’ların giymiş olduğu Javelin exosuit’lerin Neill Blomkamp’in ekibi tarafından şeytani Dominion fraksiyonunun başındaki Monitor ile mücadeleyi göstermek üzere tekrar yaratıldığı ifade ediliyor.

Oats Studios ile bilim-kurgu temalı harika kısa filmler çeken ve bunları YouTube üzerinden yayınlayan Neill Blomkamp için bu alanda bir deha diyebiliriz. Başarılı yönetmen daha önce de 2007 yılında yine bir oyun filmi olan Halo Landfall için kolları sıvamıştı.

Şu an için sadece kısa bir tanıtım videosu gelen Conviction kısa filminin tamamı 14 Şubat tarihinde yayınlanacak. Anthem ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 22 Şubat tarihinde piyasaya çıkacak.

Exit mobile version