Beyefendiler Kulübü

Hotspot internet paylaşmak ücretli oluyor!

Hotspot internet paylaşmak

Akıllı telefon üzerinden mobil internet paylaşmak yani hotspot oluşturmak için artık ek ücret ödemek gerekecek. Turkcell, 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren hotspot internet paylaşmak isteyen kullanıcılarından paketine ek 9 TL ek ücret talep edecek ve bu fiyat karşılığında sadece paylaştırmak için 2 GB internet paketi hediye olarak tanımlanacak. Yakın zamanda Vodafone ve Türk Telekom gibi diğer mobil operatörlerin de aynı uygulamaya geçmesinin beklendiğini de belirtelim.

Hotspot internet paylaşmak ne kadar olacak?

Kısacası artık dizüstü bilgisayar veya tabletinizi akıllı telefonunuz üzerinden internete bağlamak istediğinizde, cebinizden çıkacak parayı da göze almak durumunda kalacaksınız. Faturalı veya faturasız ya da bireysel veya kurumsal abone olmanız da hiçbir şeyi değiştirmiyor. Kullanıcıların 2 Gb dışındaki mobil internet paketlerindeki kalan kullanımlarını paylaşmaya devam edebileceği de ifadeler arasında yer alıyor.

Güncelleme: Vodafone böyle bir ek ücret talebinde bulunmayacağını açıkladı. (24.12.2018 – 21:20)

Güncelleme: Turkcell ücret ödememek isteyenlerin Hızlı Erişim kullanması gerektiğini, aksi takdirde ücret alınacağını açıkladı. (25.12.2018 – 17:30)

Güncelleme: Türk Telekom ek ücret talebinde bulunmayacağını açıkladı. (26.12.2018 – 13:40)

Exit mobile version