Beyefendiler Kulübü

İstanbul dünyaca ünlü fenomenlere kapılarını açıyor

Inflow Global Summit 2018

Inflow Global Summit 2018 kapsamında Aralık ayında İstanbul, dünyaca ünlü 160 fenomeni ağırlayacak. Bu organizasyonun aynı zamanda turizme de etkisinin olacağı düşünülüyor. Dünyaca ünlü fenomenler gruplar halinde İstanbul’un arka sokaklarında, sakillerinde ve parklarında gezerek buralardan paylaşımlarda bulunacak. Fenomenlerin bu paylaşımlarının satın alma gücü yüksek milyonlarca kişiye etki etmesi bekleniyor.

İstanbul’u milyonlara tanıtacak 160 isim arasında Alice, Farah ve Nadine Abdel, Aziz ve Zaklina Berrido Diana Curmei, Eslimah, Kristina Makeeva, Michael Zee, Yasmina Olfi, Kate& Olly, Sendi Skopljak, Lisa Tellbe, Arian Zamani, Saif Ben Ammar, Alina Frendy ve Habiba Da Silva yer alıyor.

Daha önce de Antalya fenomenleri ağırlamıştı

Şu an olduğu gibi yine yakın bir kriz döneminde ekonomik hareketlilik yaratabilmek adına Antalya, dünyaca ünlü 69 fenomene kapılarını açmıştı. Fenomenler tarafından yapılan 55 bin 156 paylaşım 292 milyon 326 bin 37 kişiye ulaşmış ve büyük bir ses getirmişti. Hatta bu adım o kadar hedefine ulaşmıştı ki bir anda herkes, “Antalya’da ne oluyor?” sorusunun sorulmasına neden olmuştu. Antalya o dönemde özellikle Güney Amerika pazarı gibi daha önce hiç turist çekemediği pazarlardan bile çok etkili rezervasyonlar alarak alternatif pazarlar oluşturmuştu.

Exit mobile version