Beyefendiler Kulübü

Mansory Bugatti Chiron Centuria çıtayı yükseltiyor

Mansory Bugatti Chiron Centuria

Bavyeralı modifikasyon şirketi Mansory 2009 yılından bu yana Bugatti hiper otomobiller üzerinde çalışıyor. Şimdi ise şirket Bugatti Chiron Centuria ile resmen akılları baştan alıyor.

Mansory hali hazırda süper spor otomobil kategorisinin en çılgın örneklerinden birisi olan Bugatti Chiron’u alıp Chiron 2.0 Centuria haline getirmiş. Modifiye çamurluklar ve karbon fiberli önlükler ile geliştirilen aracın yan kenarları da daha aerodinamik hale getirilmiş. Yanlarda daha büyük hava girişleri görülürken, motor kaputundaki ilave hava girişi ile motorun daha fazla soğutulması sağlanıyor. Arka kanat da şık profili tamamlamak üzere yeniden tasarlanmış. Yüksek performanslı, kademeli lastikler ile eşleştirilmiş türbin tasarımlı ve karbon fiber kaplamalı özel tasarım tamamen dövme alaşım jantlar da öne çıkıyor.

Üst kalite karbon fiber uygulamalar ile en iyi kalite derinin bir araya geldiği özel kokpitte tamamen yeni ergonomik tasarlanmış direksiyon simidi de fark yaratıyor. Mansory ve Centuria armaları da iç tarafta yerini almış.

Bu eklemelerle zaten 2.4 milyon dolar gibi uçuk bir fiyatı olan aracın 4.7 milyon dolar seviyesine çıkması ise ayrı bir konu.

Exit mobile version