Beyefendiler Kulübü

Yeni iPad Air ve Yeni iPad Mini duyuruldu

Yeni iPad Air ve Yeni iPad Mini

Apple Store sürpriz bir şekilde bakıma alınması sonrasında kullanıcılar arasında yeni ürünlerin eklenebileceği veya fiyat güncellemelerinin yapılabileceği yönünde beklenti oluşmuştu. Apple ise sürpriz yaparak herhangi bir lansman yapmadan yeni iPad Air ve yeni iPad Mini tablet modellerini ürün gamına ekledi. Peki yeni iPad tabletler hangi özelliklere sahip?

Yeni iPad Air özellikleri ve fiyatı

True Tone özellikli 10.5 inç Retina ekranlı yeni iPad Air, A12 Bionic çip ile güncellenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Yüzde 70 daha fazla performans artışı, Apple Pencil ve Smart Keyboard desteği ile daha yüksek fiyatlı olan iPad Pro yerine alternatif arayanlara hitap edecek bu model sadece 456 gram ağırlığında ve 6,1 milimetre inceliğinde. Bu anlamda taşınabilirlik anlamında yeni iPad Air oldukça kullanışlı.

Tahmin edeceğiniz üzere bu tablette güvenlik için Face ID değil Touch ID bulunuyor. 8 MP arka kamera ve 7 MP FaceTime HD kamera ise fotoğraf ve video çekimleri ile görüntülü görüşme için yeterli. Depolama tarafında ise 64 GB ve 256 GB seçebiliyorsunuz. Wi-Fi ve LTE bağlantı ile Gümüş, Uzay Grisi, Altın renk seçenekleri sunulan ürünün fiyatları 3,499 TL’den başlıyor.

Yeni iPad Mini özellikleri ve fiyatı

Yeni iPad Mini ise aslında yeni iPad Air modelinin küçük kardeşi desek yanlış olmaz. Yine A12 Bionic çipten gücünü alan model True Tıne özellikli 7.9 inç Retina Ekran ile geliyor. Yaklaşık 500 gram ağırlığında ve 6,1 milimetre inceliğindeki model tek elle, cebinizde veya çantanızda rahatça taşınabilecek nitelikte. Tocuh ID desteği bulunan bu model de artık Apple Pencil kullanımına da izin veriyor.

iPad Air gibi Gümüş, Uzay Grisi ve Altın sunulan renk seçenekleri arasında. 64 GB ve 256 GB depolama kapasiteleri ile Wi-Fi ve LTE bağlantı seçenekleri bulunan ürünün başlangıç fiyatı 2,799 TL.

Apple’ın 25 Mart tarihinde bir etkinlik gerçekleştireceğini de hatırlatalım.

Exit mobile version