Bu yıl ilk kez İstanbul’da kapılarını açacak olan dünyaca ünlü elektronik müzik festivali M Music Presents 24-28 Nisan tarihlerinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu dev festivalde müzikseverleri elektronik müziğin yanı sıra eğitici atölyelerin de yer aldığı zengin bir içerik bekliyor. Sayılı günlerin kaldığı bu heyecan dolu festivalde yer alacak etkinlikler ise kaliteli müzik endüstrisi için hayata geçen ve iyi müziğin peşinde olan müzisyen ve müzikseverleri bir araya getiren Partapart ekibinin desteğiyle gerçekleşiyor.

Elektronik müziğin yeni sesleri sizlerle buluşuyor

Sadık ve gelişmeleri yakından takip eden bir dinleyici kitlesine sahip olan elektronik müzik, değişen soundlarını ve yeniliklerini de hayranları ve takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu festival de hem ilk kez İstanbul’da kapılarını açması ve hem de pek çok yenilikleri müzikseverlerle buluşturması bakımından önem taşıyor. M Music Presents, yerli ve yabancı genç yeteneklerin performanslarından atölye etkinliklerine kadar geniş bir yelpazeyi hayata geçiriyor

Festival, İstanbul’un farklı adreslerinde kapılarını açıyor

Büyük bir heyecanla beklenen dünyaca Ünlü Elektronik Müzik Festivali, İstanbul’un en popüler ve sevilen mekanlarında dört gün boyunca zengin içeriğiyle keyifli anlar yaşatacak. Festival; Klein, Arkaoda, RX, Module, Mentha, Analog Kültür, Babajim, Mecra gibi şehrin en hareketli adreslerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü isimleri bu festivalde izleyebileceksiniz

M Music Presents, Rebolledo, Superpitcher, Terr, Fantastic Twins, Frankey & Sandrino, Sasse, ORDA, Terranova, ANII gibi isimlerin yanı sıra Amsterdam ve Berlin şovlarıyla adlarını tüm dünyanın duyduğu Mind Against performansları izleyicilerle buluşacak. Avrupa’nın ses getiren saygın plak şirketlerinden Kompakt, Hippie Dance ve Mood Music sahneleri festivalde yerini alırken; tekno efsanesi Danny Daze, eklektik ve bir o kadar eğlenceli setleriyle tanılan Man Power gibi birbirinden değerli isimler bu sahnelerde olacak.

Ülkemizin yetiştirdiği ve son yılların en iyi müzik projeleri arasında gösterilen, Burning Man ve Chill Out gibi global müzik festivallerinde de performans sergilemiş Oceanvs Orientalis, yerli ve yabancı elektronik sahnede saygın bir yer edinen Men With A Plan, Mind Shifter’ın podcastlerinden türettiği Space Cast, son dönemin dikkat çeken isimlerinden Non Square ve daha fazlasıyla kırka yakın isim dinleyicilerle buluşacak.