Louis Vuitton, 2006’da Bono ve Bobby Shriver önderliğinde kurulan, AIDS ile mücadeleye yönelik, kar amacı gütmeyen kuruluş (RED) ile iş birliğinin devam ettiğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Louis Vuitton, (RED)‘in faaliyetlerini, Louis Vuitton I (RED) Trainer ile gururla destekliyor. (RED)’e destek amacıyla satılan her spor ayakkabı sayesinde, AIDS ile Savaş Küresel Fonu’na doğrudan 200$ bağışlanıyor.

İlk kez, Louis Vuitton Erkek Artistik Direktörü Virgil Abloh tarafından, 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda sunulan spor ayakkabılar, kısa sürede erkek modasında kalıcı bir etki bırakmayı başardı. Basketbol ayakkabılarından esinlenerek tasarlanan bu model, beyaz deri üzerine parlak kırmızı şeritler ve kabartmalı Monogram detayları ile nostaljik bir rüzgar estiriyor. Yenilikçi bir bakış açısıyla Maison’un kodları ile süslenen LV Trainer, (RED)’in imzalarını ve güçlü mesajlarını gururla taşıyor.

Louis Vuitton I (RED) spor ayakkabıları 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren seçili Louis Vuitton mağazalarında satışa sunulacak.