Ducati, 2019 Scrambler motosiklet ailesinin tanıtımını gerçekleştirdi. 2019 Ducati Scrambler modelleri arasında yeni Café Racer ile birlikte Full Throttle, Desert Sled, Sixty2 ve yenilenmiş Scrambler Icon bulunuyor.

2019 Ducati Scrambler özellikleri neler?

Şirket tüm 2019 Scrambler modellerinde gelişmiş ekipman ve özellik güncellemeleri yapmayı da ihmal etmiyor. Bu yenilikler arasında kendiliğinden iptal olan LED göstergeler, ayarlanabilir manivelalı ve yeni dijital gösterge konsollarına sahip hidrolik debriyaj kontrolleri bulunuyor.

Scrambler Café Racer ile birlikte Silver Ice Matt adına sahip 125GP Desmo’dan ilham alan grafiklere sahip yeni bir renk çeşidi de yer alıyor. Motosikletin retro tarzı 60’lı yılların stilindeki gidon, klasik 17 inç jantlar, Pirelli Diablo Rosso lastikler, İtalyan Grand Prix yarışçısı Bruno Spaggiari’ye saygı duruşu olarak 54 numarası ile dikkat çekmeyi başarıyor. Modern eklemelerden birisiyse sürücünün Bluetooth bağlantısı üzerinden çağrıları yanıtlaması, müzik dinlemesi ve daha fazlasını gerçekleştirmesini sağlayan Ducati multimedya sistemi.

Motosiklet, 803 cc silindir başına 2 valfli ve hava soğutmalı L-Twin motor ile 73 beygir güç ve 67 Nm tork üretiyor.