BMW’nin en büyük SUV modeli 2023 yılı için markanın yeni tasarım diline uygun hale getirilmek üzere yenileniyor. Buradaki en büyük değişiklik, yeniden tasarlanan ve iki bölüme ayrılan ve markanın ikiz far tasarımıyla gündüz farlarını öne çıkaran farlar: Alt kısımda ise adaptif matrix LED farlar yer alıyor. Ayrıca araç, kademeli aydınlatmalı (M60i’de standart) ve alt hava girişlerinde saten alüminyum vurgulu güncellenmiş bir böbrek ızgaraya sahip olacak.

Arka lambalar da yeni bir 3B tasarım ve yan grafiklerle güncellenirken lüks bir dokunuş eklemek için ışık muhafazasının altına bir krom şerit yerleştirilmiş. Üç motor seçeneği mevcut olacak: 380 beygir altı silindirli xDrive40i, 530 beygir V8’li M60i xDrive ve altı silindirli 352 beygir motorlu xDrive40d. Tüm motorlarda 48V hafif hibrit teknolojisi ve tamamen yeni sekiz vitesli Steptronic şanzıman bulunacak.

Ek özellikler arasında 12,3 inç bilgi ekranı ve 14,9 inç kontrol ekranına sahip BMW Kavisli ekran, BMW’nin en yeni System 8 işletim sistemi, ince hava kanallarına sahip yeni bir gösterge paneli, yeni sürücü destek sistemleri, tüm X7 modelleri için BMW Digital Key Plus yer alıyor.

BMW X7, 2022 yılının üçüncü çeyreğinde 77,850 dolar fiyat ile satışa sunulacak.