Porsche’nin en çok satan SUV modeli Macan, 2022 yılı için ona daha da sportif bir görünüm kazandıran yenilenmiş stil ile bazı önemli güncellemeler alıyor. Yeni stil güncellemeleri, entegre soğutma havası girişlerini ve gövde renginde ön kaplamayı, güncellenmiş bir arka difüzörü, LED farları ve yeni tekerlek tasarımlarını içeriyor. Güç, 261 beygir gücündeki turboşarjlı 2.0L dört silindirli, 375 beygir 2.9L çift turbo V6 ve serinin en üstünde yeni GTS 434 beygir 2.9L çift turbo V6’yı içeren bir dizi motor seçeneğinden gelecek.

Macan GTS, 0-100 km’ye 4.1 saniyede çıkarken (Sport Chrono Paketi) ve maksimum 271 km/s hıza çıkabiliyor. GTS konfigürasyonu ayrıca kırmızı kaliperli Porsche Yüzey Kaplamalı Frenler, 10 mm daha düşük sürüş yüksekliğine sahip adaptif havalı süspansiyon ve Sport Chrono Paketi, Porsche Torque Vectoring Plus, 18 yönlü Adaptif Spor Koltuklar, 21 inç jantlar ve çeşitli dış donanımlar sunuyor.

İç mekanda ayrıca standart bir analog gösterge paneli saati, dokunmatik ekrana sahip yeniden tasarlanmış bir orta konsol, daha büyük bir saklama bölmesi, daha kısa bir vites kolu, 911’den GT Sport direksiyonlar ve 10,9 inç ekran gibi bir dizi yükseltme görülüyor. Apple CarPlay desteği, Şeritten Ayrılma Uyarısı, arka görüş kameralı Park Asistanı, uyarlanabilir hız sabitleyici, Şeritte Tutma Asistanı ve kör nokta izleme Şerit Değiştirme Asistanı gibi isteğe bağlı sürücü yardım sistemleri de mevcut.

2022 Porsche Macan SUV, İlkbahar 2022’de piyasaya sürülecek.